Noi detalii despre românii afectați de furtună în Grecia. Ce spune Meleșcanu

221
Noi detalii despre românii afectați de furtună în Grecia. Ce spune Meleșcanu - ad00ndamagfzad1hmmeznjblmdzlngm2-1562925672.jpg

Articole recomandate

Ministrul de Externe Teodor Meleșcanu a anunțat, la România TV, că bărbatul rănit în urma furtunii violente din Grecia va fi externat vineri. Meleșcanu a mai spus că oficialitățile elene vor elibera cât de curând certificatele de deces astfel încât corpurile femeii și al copilului decedați în timpul furtunii din Halkidiki să fie repatriate.


Bărbatul care și-a pierdut soția și fiul în tragedia din Halkidiki va fi externat vineri din spital, a anunțat ministrul de Externe. Teodor Meleșcanu a mai declarat că nu mai sunt alți români în situații grave în Grecia. 


"Familia a fost informată și ține legătura cu consulul nostru acolo. Cea mai importantă veste este că, în cursul zilei de astăzi (vineri-n.red.), tatăl va fi externat din spital. În prezent, Consulatul ține legătura cu familia din România pentru îndeplinirea diferitelor formalități, respectiv certificatul de deces cu compania de asigurare la care aveau asigurare familia respectivă. Pentru moment nu avem alte informații în legătură cu români care ar fi putut să aibă probleme în acest moment", a declarat ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, într-o intervenție telefonică la România TV.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6968 secunde