Noi detalii despre cei doi bărbați împușcați. Medicii legiști au făcut autopsiile: "Moartea a fost violentă"

654
Noi detalii despre cei doi bărbați împușcați. Medicii legiști au făcut autopsiile:

Articole recomandate

Un cosilier local de la UNPR și un angajat al lui au fost împușcați mortal. Trupurile celor doi au fost găsite pe câmp, lângă Târgoviște. Autopsiile arată că cei doi au fost ciuruiți. Medicii legiști au găsit multiple fracturi și alte leziuni. Medicii legiști de la Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița au efectuat autopsiile în cazul celor doi bărbați găsiți morți pe un câmp de la marginea orașului Târgoviște, în cartierul Matei Voievod. Ambele victime au fost, practic, ciuruite cu alice, iar la examninare, medicii au găsit multiple fracturi și alte leziuni.


"La primul decedat s-au găsit două orificii prin intrare la nivelul masivului cranio – facial și la nivelul abdomenului anterior. La examenul intern s-au evidențiat, multiple fracturi ale boltei și bazei craniului, fracturi costale, contuzie și plagă pulmonară, precum și multiple plăgi ale organelor abdominale, acompaniate de hemoperitoneu. S-a concluzionat că moartea a fost violentă asupra victimei trăgându-se două focuri de armă cu alice. În cazul celui de-al doilea decedat la examenul extern s-au evidențiat două orificii de intrare cu lipsă de substanță tegumentară, leziuni la nivel abdominal în regiunea lombară. La examenul intern s-au constatat multiple plăgi ale organelor abdominale acompaniate de hemoperitoneu. S-a concluzionat, de asemenea, că moartea fost violentă și că asupra victimei s-au tras două focuri de armă cu alice", a declarat pentru "Adevărul" dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.


Scenele șocante s-au petrecut în localitatea Nisipuri de lângă Târgoviște. Un trecător a văzut trupurile neînsuflețite și a alertat de îndată autoritățile. Unul dintre bărbați a fost împușcat în cap și abdomen, iar celălalt în spate, cu o pușcă de vânătoare.


Anchetatorii au avansat două ipoteze. Una este cea crimei, iar cea de-a doua a unui accident la o partidă de vânătoare. 
Vor urma percheziții la vânători și ridicări de arme pentru expertize balistice. Polițiștii vor să dea rapid de urma criminalului. 


"Variantele sunt accident de vânătoare și omor calificat; având în vedere că sunt două persoane, varianta a doua este cea mai plauzibilă. Urmează să stabilim la autopsie calibrul gloanțelor, se pare că nu erau de calibru mare. Una dintre persoane a fost împușcată în cap, există o rană și în zona abdomenului, urmează să stabilim, iar cea de-a doua persoană, în zona abdominală'', a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă, pentru Agerpres.


Cei doi bărbați găsiți împușcați aveau 40 de ani și, respectiv, 49 de ani. Una dintre victime era Gheorghe Ifrim, consilier local UNPR în localitatea Răzvad. Celălalt bărbat era angajatul acestuia la o fermă din zonă.


Autorităție sunt în alertă după ce un consilier al primăriei din localitatea Răzvad și angajatul său au fost împușcați. Oamenii sunt îngroziți, iar rudele celor decedați nu-și pot reveni de șoc, scrie romaniatv.net




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3277 secunde