Noi detalii despre cazul dublei sinucideri: Soții Maleon aveau o alcoolemie extrem de mare

1514
1
Noi detalii despre cazul dublei sinucideri: Soții Maleon aveau o alcoolemie extrem de mare - bogdansiandamaleon730x423-1514370057.jpg

Articole recomandate

Noi detalii despre cazul dublei sinucideri din Iași: Cei doi soți aveau o alcoolemie extrem de mare, a anunțat la Realitatea TV Carmina Pascal, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul din Iași.


Directorul Bibliotecii Central Universitare din Iași, Bogdan Petru Maleon, și soția sa s-au sinucis în prima zi de Crăciun, la o diferență de câteva ore.

Conform Carminei Pascal, femeia avea o alcoolemie de 2,40 la mie, iar bărbatul de 1,70 la mie.

Ieri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul din Iași a explicat la Realitatea TV că moartea celor doi a survenit prin spânzurare. "Nu sunt urme de strangulare", a precizat acesta, adăugând că moartea celor doi au avut loc cu 8-10 ore înainte de moartea lor.

"Prima care a decedat este femeia, iar după 2-3 ore a decedat și bărbatul", a spus Carmina Pascal.

Astfel se contrazic primele ipoteze conform cărora a fost o crimă urmată de sinucidere.

În ziua de Crăciun, directorul Bibliotecii Central Universitare din Iași, Bogdan Petru Maleon, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit spânzurat de o grindă din casă, iar soția sa, Anda Elena, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită zăcând fără suflare pe podeaua aceleiași încăperi.


Comentează știrea

Hollywood
28 decembrie 2017
Pe bune?

.... "moartea celor doi au avut loc cu 8-10 ore înainte de moartea lor" ... Sunteți proști sau ce? Voi nu citiți ce scrieți?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3406 secunde