Noapte albă pentru pompierii constănțeni

91
Noapte albă pentru pompierii constănțeni - incendiu13658412501371884324-1377837245.jpg

Articole de la același autor

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea au avut de furcă, în noaptea de miercuri spre joi. Două incendii au izbucnit în Constanța, la interval de câ-teva ore. 

Primul eveniment s-a produs în jurul orei 19. Militarii au fost sesizați cu privire la faptul că arde o clădire, pe partea stângă a drumului care leagă Eforie de Agigea. În câteva minute, în-treg localul, o terasă de sezon, a fost cuprins de flăcări. Pompierii au intervenit cu două autospeciale, dar au fost ajutați și de un echipaj al unui serviciu privat pentru stingerea incendiilor.

În clădire se aflau și două butelii, care au explodat din cauza temperaturii ridicate. În incendiu a ars întreaga clădire, confecționată din lemn, mai multe piese de mobilier, electrocasnice și un aparat de aer condiționat. Din primele cercetări, militarii constănțeni spun că incendiul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit la o instalație electrică improvizată.

Câteva ore mai târziu, militarii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu pe strada Salcâmilor din localitatea Năvodari. În incendiu a ars un garaj, dar și mașina aflată în interiorul acestuia, o Dacia Logan. Se pare că focul a izbucnit din cauza unei brichete, lemnul fiind materialul care a ars primul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Iunie 2013
Stire din Eveniment : Se caută șef la pompieri
Pagina a fost generata in 1.5005 secunde