Nicușor Constantinescu, condamnat la închisoare cu executare

392
1
Nicușor Constantinescu, condamnat la închisoare cu executare - nicusor-1446059444.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța l-au condamnat, ieri, pe Nicușor Constantinescu la trei ani și șase luni de închisoare cu executare. Președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța este acuzat de abuz în serviciu, condamnarea fiind în dosarul Centrului Militar Zonal. Totodată, magistrații au decis să îi interzică mai multe drepturi lui Nicușor Constantinescu. 


Din întreaga pedeapsa, inculpatului i se va scădea perioada pe care o petrecut-o în arest preventiv și la domiciliu. 


"Aplică inculpatului Constantinescu Nicușor Daniel pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor de a ocupa o funcție publică, dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat pe o durată de cinci ani după executarea pedepsei închisorii, după grațierea totală ori a restului de pedeapsă, după împlinirea termenului de prescripție a executării pedepsei sau după expirarea termenului de supraveghere a liberării condiționate", se arată în soluția magistraților. 


În acest dosar, Nicușor Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. Aceștia l-au acuzat pe Constantinescu că nu și-a îndeplinit atribuțiilor legale care îi reveneau ca președinte al CJC, respectiv nu a asigurat finanțarea CMZ. Nicușor Constantinescu este obligat la plata sumei de 72.642,7 lei către Ministerul Apărării Naționale - Statul Major Ge-neral. De asemenea, președintele suspendat trebuie să plătească și suma de 8.000 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare. Decizia magistraților nu este definitivă și poate fi atacată la instanța supremă, în termen de zece zile. 


Comentează știrea

Gigi
29 octombrie 2015
Constantinescu

Tot judetu plang pe acest mare Escroc,si Telegrafisti sterg toate comentarile adevarate de pe blog sa nu vada sau sa citeasca ,cititori toate escrocgerile facute de aceest mare hot al neamului,ca jud.nostru e c-am la fel ca an 1800 ce nivel de trai au locuitori de la tara ca si orasele sunt infectate de tiganime adusi de el si Mazare La Heri Coanda ca s-ai voteze cu ei si tiganul de Voicu Madalin tot de acolo a esit parlamentar.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5572 secunde