"Nemernicii fără minte și suflet ne determină să plecăm!" Trista poveste a unui profesor de istorie

2168

Articole de la același autor

Tatăl fetiței de numai 8 ani pe care Spitalul Județean Buzău dorește să o execute silit pentru cele trei zile de internare în urma unui accident petrecut în urmă cu 5 ani (!) este absolvent al Facultății de Istorie din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța.

În prezent, este profesor de istorie la Școala Dimiana, județul Buzău, iar trista sa poveste a făcut rapid înconjurul țării.

"Un stat mafiot, o scursură de penali și de incompetenți care se cred veșnici în funcții, niște troglodiți ce au văzut lumina soarelui și se cred ca el! O adunătură de lichele care își spun: buni români! Aceste făcături ale geneticii umane vor să ceară unui copil, spitalizat în urma unui accident care nu a fost din vina lui, să plătească serviciile medicale! Unde suntem? Ce facem? Daaa, îndurăm mizerii zi de zi! Ei, borfașii care s-au cățărat în funcții și uită, da uită, uită că din cauza lor avem cea mai mare migrație de populație din Europa! Nemernicii fără minte și suflet ne determină să plecăm! Vă lăsăm cu progeniturile voastre, neandertalienilor (cred că erau mai umani) și sper să vă mâncați intre voi... așa cum se mănâncă lemnul de carii!", a scris Marius Bucur pe contul său de facebook.

"Sa fim mândri că trăim în România! Țara în care un spital execută silit un copil care, la trei ani, a petrecut trei zile în spital în urma unui accident rutier. În urmă cu mai bine de 5 ani! La mulți ani, România!", a scris și soția sa, Carmen Bucur.

XXX

Dar, să vedem și ce spune legea. Legea Nr. 272/2004, protecția drepturilor copilului. Capitolul II, secțiunea a 3-a. Sănătatea și bunăstarea copilului. Art. 43, alineat 1. Copilul are dreptul de a se bucura de cea mai bună stare de sănătate pe care o poate atinge și de a beneficia de serviciile medicale și de recuperare necesare pentru realizarea efectivă a acestui drept. Alineatul 2 . Accesul copilului la servicii medicale și de recuperare, precum și la medicamentație adecvată stării sale în caz de boală, este garantat de către stat, costurile aferente fiind suportate din Fondul național unic de asigurări sociale de sănătate și de la bugetul de stat.

Familia anunță că nu va renunța la luptă, mai ales că nu suma - 500 de lei - este deranjantă, ci situația în sine. Ce mai e de făcut? Să plecăm cu toții în Vest? Sau să încercăm să urnim lucrurile din loc? 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3981 secunde