Neatenția face victime: LOVIȚI DE TREN!

147
Neatenția face victime: LOVIȚI DE TREN! - ddd-1578646226.jpg

Articole recomandate

O persoană a decedat și alta a fost rănită după ce autoutilitara în care se aflau a fost lovită de un tren, la trecerea la nivel cu calea ferată, în localitatea Șcheia, a informat, vineri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al instituției, Alin Găleată, a declarat că accidentul s-a produs în jurul orei 8,15, iar trenul implicat în accident era de călători și circula pe ruta Iași - Timișoara. Niciunul dintre pasagerii aflați în tren nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

"În urma impactului, una dintre persoanele aflate în autoutilitară a fost proiectată în afara mașinii și, din nefericire, a fost declarată decedată. A doua persoană a rămas încarcerată și a fost extrasă de pompieri și a fost preluată de echipajul SMURD. Persoana era conștientă, a fost stabilizată și apoi a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgențe", a declarat Alin Găleată.

El a adăugat că ISU Suceava a intervenit la fața locului cu 2 autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și 2 ambulanțe SMURD. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4279 secunde