Navigator răpus de GAȘCA CRIMINALĂ! Asistența medicală a venit tardiv. Detaliile ce sunt ținute la secret

3981
Navigator răpus de GAȘCA CRIMINALĂ! Asistența medicală a venit tardiv. Detaliile ce sunt ținute la secret - marinari-1580317250.jpg

Articole de la același autor

Unul dintre navigatorii răpiți de pirați de pe petrolierul MV Duke a încetat, din păcate, din viață, în ciuda ajutorului medical oferit chiar de către membrii "găștii criminale", a dezvăluit V. Ships Management (India).

În timpul atacului și al perioadei petrecute ulterior pe mare, pe ambarcațiunea piraților, navigatorul a fost rănit, starea sa de sănătate s-a agravat, iar asistența medicală (relativă) primită nu a reușit să-i evite decesul.

Marinarul decedat este unul dintre cei 20 de navigatori indieni care au fost răpiți de pe petrolierul sub pavilion ins. Marshall, de pe coasta Beninului, pe 15 decembrie 2019.

Incidentul a fost descris drept "cel mai mare eveniment de răpire din Africa de Vest în 2019".

Conform World Maritime, restul de 19 marinari au fost eliberați de pirați, pe 19 ianuarie. Toți "sunt acum fericiți acasă, cu familiile lor", a informat compania de navigație citată.

"Echipajul a fost supus unor controale medicale suplimentare și se află într-o stare bună. Detaliile operațiunii de eliberare a echipajului nu vor fi date publicitații, deoarece ar putea încuraja viitoare atacuri și ar pune în pericol navigatorii care sunt încă prizonieri sau pot fi răpiți în viitor", au explicat reprezentanții V. Ships Management (India).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3031 secunde