Navă blocată în Italia, decizie de ULTIMĂ ORĂ! Iar bulgarii investesc…

1513
Navă blocată în Italia, decizie de ULTIMĂ ORĂ! Iar bulgarii investesc… - marinari-1580462677.jpg

Articole de la același autor

Peste 6.000 de pasageri care au fost ținuți la bordul unei nave de croazieră în Italia, ieri, pe durata întregii zile, pe fondul temerilor că unul dintre pasageri ar fi putut fi infectat cu coronavirus, au primit autorizația de a debarca.

Decizia a fost anunțată după ce o pasageră, care prezenta simptome asemănătoare gripei și febră, a fost supusă unor teste medicale pentru a exclude o posibilă legătură cu coronavirusul mortal.

Femeia în vârstă de 50 de ani și soțul ei, amândoi de naționalitate chineză, s-au îmbarcat sâmbătă, 25 ianuarie, pe Costa Smeralda și au fost izolați, miercuri seară, după ce au prezentat simptome asemănătoare gripei. Autoritățile italiene au interzis oricui să debarce pe navă până la efectuarea unor teste medicale.

XXX

Compania bulgară de navigație Navibulgar a comandat construirea unei noi serii de patru nave de 31.800 tdw la șantierul naval chinez Jiangsu New Yangzi Shipbuilding Co.

Livrările vrachierelor sunt programate pentru 2021 și 2022.

Noul proiect a fost dezvoltat în comun de compania chineză Shanghai Odely Marine Engineering Co. și Navibulgar.

Navele vor avea șase magazii de marfă și trei macarale cu o capacitate de ridicare a mărfii de 30 de tone fiecare.

Prima navă a seriei va fi numită Kom și va fi a treia din istoria Navibulgar cu acest nume, au transmis reprezentanții companiei, citați de World Maritime News.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4476 secunde