Mulți inconștienți în trafic. Băuți și fără permis

275
Mulți inconștienți  în trafic.  Băuți și fără permis - sofericertaticulegea-1477588044.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean în vârstă de 35 de ani, din localitatea Șiriu, a ajuns după gratiile Penitenciarului Poarta Albă, după ce polițiștii din cadrul Secției 7 Rurale Hârșova l-au depistat în trafic, beat și fără permis. Pe numele acestuia, Judecătoria Hârșova a emis un mandat de executare a pedepsei de un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui moped neînmatriculat, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 


Cel mai probabil, o soartă similară va avea și un alt șofer, de 48 de ani, din Topraisar, pe care polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au găsit vinovat de faptul că a condus un autoturism, pe strada Garofiței din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 


Un alt șofer, de 25 de ani, din localitatea Tătaru, a fost și el tras pe dreapta de agenții de la Rutieră. În urma verificărilor, oamenii legii spun că acesta a condus un autoturism, pe DC10, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar de cercetare penală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3635 secunde