Motociclist în comă la spital! Nu era prima dată când conducea fără permis!

de Florentina BOZÎNTAN Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019 203
Un tânăr a ajuns în comă la spital, iar altul a fost rănit, după ce au ajuns cu motocicleta în glisiera metalică de pe marginea drumului. Motociclistul nu avea permis auto, ba chiar fusese condamnat anul trecut la muncă în folosul comunității din cauza aceluiași „păcat”: a condus un moped fără a avea acest drept!


Un grav accident rutier a avut loc, în dimineața zilei de vineri, 15 noiembrie, în jurul orei 4,40, în localitatea Viișoara. Valentin I., în vârstă de 28 de ani, conducea o motocicletă pe DN3, dinspre Adamclisi către Constanța, iar aproape de ieșirea din localitate, într-o curbă la dreapta, motociclistul a pierdut controlul direcției și a intrat în glisiera metalică de pe stânga sensului său de mers. Motocicleta s-a răsturnat, iar tânărul a ajuns în comă. Rănit serios a fost și un tânăr de 32 de ani, pasager pe motocicleta respectivă. La fața locului au ajuns două ambulanțe, care le-au transportat pe victime la spital. 


În urma demarării cercetărilor, polițiștii au stabilit că motociclistul nu avea voie, de fapt, să conducă vehiculul. Acesta avea permisul anulat. Ba mai mult, în februarie 2018, acesta a fost condamnat de magistrați la muncă în folosul comunității, pentru că în urmă cu trei ani a condus un moped fără a deține permis pentru nicio categorie de vehicule. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei