Moarte stupidă pe malul mării, în Faleză Nord / Galerie FOTO

1575
2
Sfârșit tragic pentru un constănțean de 51 de ani: trupul lui neînsuflețit, plin de sânge și vânătăi, a fost găsit, ieri dimineață, pe pietrele de pe plaja din dreptul cartierului Faleză Nord. Macabra descoperire a fost făcută de niște muncitori care lucrau la o vilă situată pe marginea falezei, care i-au alertat pe polițiști. Locul, greu accesibil de pe plajă, a fost împânzit de polițiști criminaliști și medici legiști. Acestora nu le-a fost greu să-l identifice, căci avea cartea de identitate asupra lui. Era vorba de Gabriel Baciu, de 51 de ani, localnic din zonă.
Oamenii legii au demarat o anchetă, întrucât moartea acestuia ridica semne de întrebare. Indiciile găsite arătau că bărbatul căzuse de pe faleză, de la aproximativ 25 de metri înălțime și s-a izbit violent de pietre. Dar ancheta polițiștilor trebuie să stabilească dacă acesta a fost împins, fiind vorba despre o crimă, sau dacă s-a aruncat intenționat, fiind vorba de o sinucidere ori de un accident stupid. Potrivit anchetatorilor, probele găsite până în prezent arată că ultima variantă, cea a unui tragic accident, este cea mai plauzibilă.
Constănțeanul plecase de acasă de miercuri, de la orele prânzului și, cel mai probabil, a revenit la domiciliu în cursul nopții. Locuia pe strada Tabla Buții, în blocul de vizavi de locul unde a căzut în râpă. Polițiștii cred că, în loc să se îndrepte spre casă, acesta s-a apropiat de marginea falezei, probabil pentru a urina. De altfel, în momentul în care a fost găsit, bărbatul avea șlițul pantalonilor deschis, ceea ce susține ipoteza preliminară a anchetatorilor.
Oamenii legii vor stabili, însă, cum s-au petrecut evenimentele și care este cauza morții constănțeanului abia după efectuarea necropsiei și după ce vor discuta cu rudele și cunoscuții. Bărbatul era căsătorit, avea o fată de 20 de ani, iar locatarii din zonă spun că nu avea probleme care să-l fi împins către un gest extrem.
Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Constanța, iar astăzi, va fi efectuată necropsia. Totodată, medicii legiști trebuie să stabilească și dacă, în momentul morții, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Comentează știrea

Vasile
9 decembrie 2011
...

1. Nu statea pe tabla butii 2. Avea 2 fete ..

gheorge
9 decembrie 2011
2

DUMNEZEU sa te ierte Gabi indiferent cum ai murit...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2325 secunde