Miting pentru susținerea copilului bătut din Mangalia, aflat în moarte clinică

8502
Miting pentru susținerea copilului bătut din Mangalia, aflat în moarte clinică - copilbatutsursadigi24-1581373383.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii din Mangalia intenționează să organizeze un miting de susținere pentru copilul de 14 ani, aflat pe un pat de spital, după ce a fost lovit de un alt adolescent, pe o stradă din localitate, în urma unei discuții în contradictoriu pe Facebook. Inițiativa aparține Asociației Umanitare "Solidarity Children". "Voi face demersurile necesare și voi depune cereri la Primăria Mangalia, la Poliție și la Jandarmerie pentru a ne aproba un miting de susținere pentru Andrei, la care ne-am dori să participe toată comunitatea orașului Mangalia și nu numai, pentru a face cunoscut în toată țara acest caz și, cel mai important, să tragem un semnal de alarmă asupra acestor acte de violență tot mai des întâlnite atât în unitățile de învățământ, cât și pe stradă", a arătat Daniel Filon, președintele asociației. 


Andrei a împlinit, vineri, 7 februarie, 14 ani. Și-a petrecut ziua pe un pat de spital. Apropiații spun că tânărul este în moarte cerebrală și solicită magistraților înlocuirea măsurii de arest la domiciliu în arest, pentru agresorul său. 
Reamintim că incidentul în care a fost rănit copilul a fost avut loc sâmbătă, 1 februarie. Cei doi băieți, unul de 14 ani, celălalt de 15 ani, s-au întâlnit întâmplător după ce, cu o zi înainte, s-au certat pe Facebook. Când s-au întâlnit, băiatul de 15 ani a lovit victima cu pumnul în față, iar aceasta a căzut și s-a lovit la cap. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4132 secunde