Mită dată în sediul Poliției, la Hârșova. Prinsă în flagrant când oferea 100 de euro polițiștilor

1200
1
Mită dată în sediul Poliției,  la Hârșova. Prinsă în flagrant  când oferea 100 de euro polițiștilor - fond-1509984465.jpg

Articole de la același autor

Tentativă de mituire în orașul Hârșova. Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, a fost prins după ce a condus fără permis și a fugit de un control de rutină al unui echipaj mixt, format din polițiști, jandarmi și polițiști locali. Pentru a-l scăpa basma curată, unchiul tânărului și-a pus concubina să le ofere polițiștilor suma de 100 de euro. Flagrantul a fost organizat în momentul în care aceasta oferă mita, chiar în sediul Poliției Hârșova.

Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile, în cursul zilei de duminică. Tânărul a ignorat semnalele polițiștilor și a gonit spre ieșire din orașul Hârșova, în tentativa de a scăpa de oamenii legii.

Un agent al Poliției Locale și-a sunat un coleg pentru a-i cere sprijinul, deși acesta se afla în timpul liber.

Bogdan Ghimboase, agent al Poliției Locale Hârșova, s-a urcat în mașina personală și a pornit în urmărirea tânărului fără permis, pe care l-a prins într-o curte, la ieșirea din localitate.

Unchiul șoferului i-a promis suma de 100 de euro, cu titlul de mită, celui care l-a prins pe nepotul său, pentru a interveni pe lângă oamenii legii, astfel încât să-l scoată pe tânăr basma curată.

După ce au căzut de acord, bărbatul și-a trimis concubina să-i dea polițistului local suma de bani convenită, chiar în sediul poliției. Doar că, în locul promisiunii făcute, oamenii legii au organizat flagrantul.

Filmările care dovedesc flagrantul cu darea de mită au fost realizate cu ajutorul camerei Poliției Locale Hârșova și au fost puse la dispoziție Poliției Române.

În continuare, magistrații au luat decizia de a o cerceta în libertate pe femeia trimisă să ofere suma de 100 de euro drept mită. De asemenea, tânărul care a condus fără permis și nu a oprit la semnalul polițiștilor, este cercetat în libertate.

"Polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova au depistat un tânăr, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe strada Carsium, din localitatea Hârșova, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Concubina acestuia ar fi oferit organelor de cercetare 400 de lei pentru a nu se lua măsurile legale împotriva conducătorului auto. Față de aceasta s-a luat măsura controlului judiciar cu data de 5 noiembrie, până la data de 3 ianuarie 2018, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită", susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Flagrantul a fost coordonat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, alături de reprezentanți ai Direcției Generale Anticorupție.

Comentează știrea

vai cata corectitudine!!
7 noiembrie 2017
felicitari!!!

pe cand faceti flagrant si la "daddy"la birou???la luceafarul teleormanului???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6595 secunde