Minore sancționate pentru comerț ilegal cu haine

228
În perioada 24-28 februarie, echipajele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflate în misiune de patrulare în zona obiectivelor din competență, au surprins patru persoane care opreau trecătorii și le ofereau spre comercializare mai multe articole vestimentare, dar și încălțăminte, fără îndeplinirea condițiilor legale, activitățile "comerciale" desfășurându-se în Mangalia și Hârșova.


La solicitarea oamenilor legii, acestea nu au putut prezenta documentele de proveniență a mărfii dar nici autorizația pentru a desfășura astfel de activități în acel loc. 


Prin urmare, "comerciantele" cu vârste cuprinse între 15 ani și 57 ani, din Mangalia și Hârșova, au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum total de 1.000 lei și avertismente, iar bunurile oferite spre comercializare au fost ridicate în vederea confiscării.


Jandarmii recomandă cetățenilor să nu cumpere produse ce nu sunt comercializate în mod legal și să anunțe imediat autoritățile competente atunci când observă astfel de fapte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5172 secunde