Ministrul Sănătății a găsit un personal cu moralul scăzut la SCJU Arad

224
Ministrul Sănătății a găsit un personal cu moralul scăzut la SCJU Arad - dd-1585757201.jpg

Articole recomandate

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a inspectat, miercuri după-amiază, Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad, iar la final a declarat că a găsit "un personal cu moralul scăzut", transmite Agerpres. Ministrul a ajuns în județul Arad pentru a verifica cum sunt primiți pacienții la SCJU, dar a făcut o vizită și la punctul de frontieră de la Nădlac, pentru a vedea cum au loc triajele epidemiologice.

În urma vizitei de la spital, Nelu Tătaru a declarat că a vrut să vadă "traseul unui pacient care este adus la spital în Arad fără să știe că este pozitiv". "Am găsit un personal cu un moral relativ scăzut (...) Medicii noștri ar trebui să înțeleagă că este un moment în care trebuie să fim împreună toți, este un moment în care ar trebui efectiv să ne gândim la cei din Arad", a declarat ministrul Sănătății.

Întrebat cum își explică demisia unor cadre medicale de la SCJU Arad, Nelu Tătaru a spus că ar putea avea legătură cu infectarea unor angajați. "La început au fost cazuri neidentificate asimptomatice, cu simptome nespecifice, care au dat o transmitere locală, urmând apoi între cadrele medicale și am ajuns unde am ajuns astăzi", a spus Tătaru.

De asemenea, el a fost întrebat despre modul în care s-ar fi putut infecta cadrele medicale. "Nu pot să spun că a fost neglijență, poate că la un moment dat a fost lipsa protecției", a răspuns ministrul Tătaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5598 secunde