Ministrul Igaș a venit la Constanța pentru a vedea cât de eficientă este Poliția Rurală

795
3
Ministrul Igaș a venit la Constanța pentru a vedea cât de eficientă este Poliția Rurală - igas-1314372627.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Administrației și Internelor, Traian Igaș, a venit la Constanța, vineri, pentru a verifica cum funcționează noul concept de Poliție Rurală.

"Am vrut să verific cum funcțio-nează aceste echipe mobile din zona administrației locale. Am avut o întâlnire cu Asociația Comunelor din România, iar primarii erau bucuroși că au cu cine să discute despre alegerile din 2012. Din ce am vorbit cu primarii, poliția rurală funcționează bine. Bineînțe-les, evaluăm să vedem dacă sunt deficiențe", a explicat Igaș. 

Comentează știrea

rex
27 august 2011
agramatul

gresit, a venit sub acoperire la BRANCONAJ, si voi l-ati deconspirat, rautaciosilor de la dobrogea noua.

fost milițian
27 august 2011
Nu ai sânge în........vene

D-le Igaș, cu părere de rău dar nu ești bun de "ȘEF" al tuturor polițiștilor. Nu ai sânge în.......vene. Polițiștii fac ce vor, își fac de cap, aplică legea după ureche, te sfidează, îți râd în nas iar corupția e "meseria" lor de bază. Vulpoiul de Băsescu te-a "mirosit", dar Boc te ține în brațe și nu știu de ce. E ceva putred la mijloc !

cici
28 august 2011
mda

te-au prostit dle igas ! te-au intampinat ca la comunusti cu minciuni sfruntate ca sa dea bine ! lumea din sate ca sacele, corbu, lumina, oituz e terorizata si devastata de hoti din ovidiu ca condurat, cataulea , iusuf, van damme , grasu si cum naiba le mai zice si politia nu face nimic ! nenorocitii astia ies la furat mereu, au fost prinsi furand de la fier vechi, cabluri, baterii auto si bani si bijuterii de la oameni si sunt liberi in continuare. ei ies la furat noaptea si joaca barbut ziua si politia nu face nimic !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4136 secunde