Ministrul din Kuweit a refuzat operația la nas, la Elias

214
Ministrul din Kuweit a refuzat operația la nas, la Elias - eliaselias76110000-1472162817.jpg

Articole recomandate

Ministrul Agriculturii din Kuweit Ali Saleh Al Omair, rănit, joi, la Slobozia, în urma unui accident rutier în care a fost implicat și ministrul Achim Irimescu, a fost investigat la Spitalul Elias, dar a refuzat intervenția ORL,motivând că este asigurat la Frankfurt, a declarat pentru News.ro directorul medical al unității medicale, Dana Safta. Ea a precizat că oficialul din Kuweit necesita o intervenție la piramida nazală, dar aceasta nu este o urgență, putând fi realizată în 24-48 de ore de la accident.

"Nu este o urgență imediată intervenția de redresare a piramidei nazale. Se poate face în decursul celor 24-48 de ore de la accident. Nu era o urgență imediată de rezolvare. Mi s-a comunicat că la Frankfurt are asistența medicală asigurată", a explicat dr. Dana Safta.

Potrivit medicului speciaslit ORL, redresarea piramidei nazale este o procedură simplă care se face într-o sală din Secția ORL.

"Nu necesita mari străduințe din partea noastră sau o pricepere pe care nu o avem. Bineînțeles că puteam face și noi intervenția. Dar noi nu putem să forțăm pe nimeni atâta vreme cât pacientul își dorește altceva", a adăugat Safta.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0441 secunde