Ministrul Cuc anunță restructurări la Tarom și CNAIR: "Dacă sunt competenți își vor găsi alte joburi"

197
Ministrul Cuc anunță restructurări la Tarom și CNAIR:

Articole recomandate

Peste 300 de persoane angajate la departamentele comercial, achiziții și economic din cadrul Tarom vor fi restructurate în perioada următoare, iar la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va fi redus numărul posturilor de conducere, a anunțat, luni, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, într-o conferință de presă.


"La Tarom, Consiliul de Administrație a aprobat restructurarea și modificarea organigramei pentru mai multe direcții, cu precădere de la direcția comercială, direcția de achiziții și direcția economică. I-am spus doamnei director al Tarom că misiunea este grea, trebuie să uite de trecutul pe care îl are în Tarom, să nu fie implicată emoțională, pentru că altfel nu va face nimic", a arătat Cuc.


Potrivit acestuia, este vorba de 300 de persoane pentru început.


"Să vedem și ce facem la departamentul tehnic. Din cei aproximativ 470 de angajați de la tehnic, o parte dintre ei nu lucrează la întregul potențial. Și atunci cred că ar fi indicat să facem un centru de profit separat, se se întrețină tehnicul singur, din contracte de reparații de aeronave ale altor companii, nu doar Tarom. Veniturile de la terțe companii sunt în scădere. Cred că trebuie dat un imbold să lucreze cu cât mai multe companii", a continuat ministrul.


Cuc a adăugat că urmează la CNAIR tăierea mai multor posturi de conducere.


"Avem foarte multe posturi de conducere, avem foarte mulți oameni care teoretic se pricep foarte mult, dar dorința mea e să văd că se pricep și la implementarea proiectelor, dar este și mult balast și trebuie să luăm decizii radicale", a continuat șeful de la Transporturi.


În acest sens, directorul general al CNAIR, Sorin Scarlat, a arătat că va fi o restructurare generală în toate departamentele companiei de drumuri.


Totodată, întrebat ce se va întâmpla cu acești oameni, Cuc a precizat: "Dacă sunt competenți, sunt convins că nu va fi o problemă pentru ei să-și găsească un alt loc de muncă".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Mai 2019
Stire din Social : Directorul Tarom a demisionat
Pagina a fost generata in 0.4395 secunde