Ministrul Apărării Naționale, mesaj de apreciere către cei care activează în domeniul naval și maritim

159
Ministrul Apărării Naționale, mesaj de apreciere către cei care activează în domeniul naval și maritim - img20190815wa0015-1565854802.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, prezent pe faleza Cazinoului, cu ocazia Zilei Marinei, a transmis un mesaj de respect și apreciere tuturor celor care activează în domeniul naval și maritim.

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a spus în discursul său de Ziua Marinei, că poziția strategică a României la frontiera estică a NATO aduce oportunități, dar și provocări pentru forțele navale, subliniind că regiunea Mării Negre se transformă în spațiu al tensiunilor și al riscurilor.

"Doamnelor și domnilor, Poziția strategică a României la frontiera estică a NATO și a UE aduce deopotrivă oportunități dar șli provocăro pentru armata noastră și pentru forțele navale, în special.

Regiunea Mării Negre (...) se transformă, din păcate, în spațiu al tensiunilor, al presiunilor, al riscurilor și amenințărilor, al conflictelor inghețate, un spațiu de manifestare din sfera hibridă", a spus Gabriel Leș.

Potrivit ministrului Apărării, toate aceste realități au pus NATO în postura de a defini și a adopta o serie de măsuri de răspuns cu caracter defensiv, care să reasigure ferm aliații din regiune și să descurajeze orice acțiune potențial agresivă împotriva comunității euroatlantice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5678 secunde