Ministerul Sănătății: Toți pacienții răniți la Săpoca, internați în spitale din Capitală

109
Ministerul Sănătății: Toți pacienții răniți la Săpoca, internați în spitale din Capitală - spital-1566147465.jpg
Toți cei nouă pacienți, răniți în noaptea de sâmbătă spre duminică de către un bărbat internat la Spitalul de Neuropsihiatrie și Măsuri pentru Siguranță Săpoca (Buzău), au fost transferați la unități medicale din Capitală, potrivit unei informări transmise de Ministerul Sănătății, scrie Agerpres.


La Spitalul de Urgență Floreasca a fost adus un pacient cu traumatism cranio-cerebral și facial grav. La aceeași unitate medicală a ajuns și un bărbat de 88 de ani, cu multiple boli cardiovasculare, un traumatism cranio-cerebral mediu, dar cu fractură temporo-occipitală.


La Spitalul Sf Pantelimon a fost adus un bărbat de 70 de ani, în stare gravă, aflat în comă profundă, cu hematoame intracraniene și fractură de mandibulă. De asemenea a fost internată o femeie în vârstă de 60 ani, conștientă, cu hematom intracranian și fractură zigomatică.


La Spitalul Universitar a ajuns o pacientă în vârstă de 80 de ani cu traumatism cranio-cerebral care va suferi o intervenție chirurgicală. O altă pacientă în vârstă de 72 de ani, transferată la aceeași unitate, va intra în intervenție neuro-chirurgicală, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral pe partea dreaptă.


La Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni au fost transferate trei persoane. Este vorba despre două femei, în vârstă de 83, respectiv 62 de ani și un bărbat în vârstă de 60 de ani, toți cu traumatisme cranio-cerebrale.


Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie și Măsuri pentru Siguranță Săpoca, județul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienți și a rănit alți nouă cu un stativ de perfuzie.


Potrivit unor surse judiciare, carnagiul a avut loc în saloanele 208 și 209 ale Spitalului din Săpoca, unde se aflau mai multe persoane sedate sau imobilizate la pat.


Agresorul are 38 de ani și este din comuna Săgeata, județul Buzău, fiind fără ocupație. El a fost internat voluntar cu sevraj etilic în cursul zilei de joi. După producerea atacului, a încercat să fugă și a fost imobilizat de un polițist, aflat în unitatea medicală pentru internarea unui alt pacient.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3001 secunde