Militarii Forțelor Navale Române participă la acțiuni de luptă

239
Militarii Forțelor Navale Române participă la acțiuni de luptă - militarii-1500565726.jpg
Forțele Navale Române vor fi reprezentate de 65 de militari ai Batalionului 307 Infanterie Marină, astăzi, la ora 11.00, la Centrul Secundar de Instruire Babadag, unde va fi organizată Ziua Distinșilor Vizitatori a exercițiului "Mărășești 17".

Activitatea este un exercițiu de comandament în teren cu trupe și trageri de luptă și reprezintă o secvență de instruire a exercițiului multinațional "Saber Guardian 17". Obiectivele sale sunt perfecționarea deprinderilor privind folosirea armamentului și tehnicii din dotare, creșterea capacității de rezistență și acțiune la efort în mediu operațional ostil, îmbunătățirea capacității de reacție în cadrul unor scenarii cât mai apropiate de realitatea câmpului de luptă.

Cele două plutoane de infanterie marină vor desfășura acțiuni de luptă specifice zonei lagunare la activitatea ce își propune să prezinte un exercițiu dinamic cu trageri de luptă, deplasări în câmpul tactic, acordarea primului ajutor în zona de operații, dar are ca scop și exersarea procedurilor de comandă și control la nivelul subunităților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3332 secunde