Militari americani, felicitați de conducerea MApN

131

Articole de la același autor

Ministrul Apărării naționale, Nicolae Ionel Ciucă, și șeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu, au conferit embleme de onoare atașatului militar al Statelor Unite ale Americii la București, colonelul Scott A. Weston, precum și locotenent-colonelului Casey Drew Shuff și maiorului Aaron David Selph, din Biroul de cooperare militară al SUA, în cadrul unei ceremonii organizate, joi, 25 iunie, la sediul MApN.

Distincțiile au fost conferite militarilor americani, aflați la final de misiune în România, în semn de apreciere pentru contribuția adusă la ridicarea prestigiului Armatei României și la dezvoltarea și consolidarea relațiilor bilaterale dintre cele două state aliate și partenere, informează Biroul de presă al MApN.

Ceremonia s-a desfășurat în contextul aniversării, în această perioadă, a 140 de ani de relații diplomatice între România și Statele Unite ale Americii, cooperarea dezvoltată de cele două țări în cadrul NATO, în misiunile din Afganistan, sau în regiunea de interes strategic a Mării Negre.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4109 secunde