Mii de petarde și rachete, confiscate de polițiștii de frontieră

229
Mii de petarde și rachete, confiscate de polițiștii de frontieră - 1-1577695127.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat un cetățean român care intenționa să introducă în țară, prin Punctul de Trecere al Frontierei Vama Veche, peste 15.500 articole pirotehnice, fără a deține autorizațiile necesare.

Astfel, în cursul zilei de duminică, 29 decembrie, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în țară, asupra unui autoturism înmatriculat în Bulgaria, la volanul căruia se afla cetățeanul N.M., în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza judetului Ialomița. Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul autoturismului 15.525 articole pirotehnice (petarde, artificii și rachete). Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că articolele pirotehnice le-a achizitionat din Bulgaria pentru a le comercializa și nu avea cunoștință de obligativitatea deținerii autorizațiilor necesare.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de materiale pirotehnice, în valoare totală de 5.260 lei, și efectuează cercetări sub aspectul săvâarșirii infracțiunii de "producerea, experimentarea, prelucrarea, deținerea,transportul ori folosirea materialelor explozibile sau orice alte operațiuni privind circulația acestora, fără drept".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Decembrie 2019
Stire din Eveniment : Percheziții la braconierii de pește
Pagina a fost generata in 0.2763 secunde