MIG PRĂBUȘIT LÂNGĂ CONSTANȚA / Evoluția postoperatorie a pilotului este favorabilă. Este echilibrat hemodinamic și respirator

425
MIG PRĂBUȘIT LÂNGĂ CONSTANȚA / Evoluția postoperatorie a pilotului este favorabilă. Este echilibrat hemodinamic și respirator - 149725908276bb3099-1497427246.jpg

Articole recomandate

Evoluția postoperatorie a pilotului care s-a catapultat luni dintr-un avion militar în județul Constanța este favorabilă, acesta fiind echilibrat hemodinamic și respirator, informează reprezentații Spitalului Universitar de Urgență Militar Central "Carol Davila", potrivit agerpres.


"Pacientul este bine postoperator, evoluție favorabilă, echilibrat hemodinamic și respirator, conștient, cooperant. Încă nu a fost transferat din secția ATI. Este evaluat zilnic din punct de vedere neurochirurgical, neurologic și pneumologic', afirmă sursa citată.


Pacientul continuă tratamentul pentru profilaxia durerii și a ulcerului de stres și antibioterapie.


"Se menține gradul de motricitate la nivelul picioarelor. Nu a necesitat transfuzie de sânge. Au început procedurile de kinetoterapie și mobilizare în pat", susține aceeași sursă, care precizează că pilotul beneficiază de consiliere psihologică și are suportul familiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3244 secunde