Vezi varianta desktop
Înapoi la ediţia de astăzi
Eveniment

Microbuzele groazei. „Un copil se afla pe bord, mașina era supraaglomerată!”

Ştire online publicată Joi, 12 Octombrie 2017
de Sorin HULUBEI
Citeste articolul
Comenteaza aici
😁
Problema este ca soferul nu vede oglinda dreapta ! Noroc ca sunt copilotii de 1 leu
de la Gusita iani
panseluta esti redus
Lege, iti spune ceva cuvantul asta ? Amice, fara lege traiam ca-n congo nu intelegi? Bunul simt s-a dus , e istorie nu mai exista ! Tot orasul vede ca aceste maxi-taxi sunt total in neregula de la prea multi calatori pana la faptul ca sunt necorespunzatoare tehnic 90% din ele.. Toata lumea de la varf mananca de pe urma lor... Calatori care stau ca sardinele, bombe pe roti, sugrumarea traficului, ratc falimentar.. Problema e mult mult mult mai complexa decat "nu e prost cine cere ci acela care da" , saracii oamenii aia se suie dau 1 leu si ajung unde au treaba , trec cu vedere neregulile, n-au timp de asa ceva cand banca le bate la usa si copii trebuie hraniti.
de la io
Nu e prost cine cere, ci acela care da
Nu sunt de vina soferii acestor microbuze, ci calatorii care accepta sa fie tratati ca niste vite duse la abator ... nimeni nu te pune sa urci intr-o masina supraaglomerata ... iti convine asa, iti este favorabila ruta, faci o economie? foarte bine, taci si inghite ... asta nu inseamna ca nu meritam un transport civilizat, fie el al primariei sau cel privat insa vorbind strict despre aceasta situatie, solutia este la calatori.
de la Panseluta
Cel mai important moment este acum!
Castigi online la domiciliu, usor si nou. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com
de la costica
Dracu sa mai inteleaga
si cand se iau maduri, calatorii se coalizeaza impotriva organelor de control. Lipsa educatie!
de la Gheo
Social Eveniment Sport
Cultură-Educație Politică Economie
Actual Monden Fun
Arhiva