Microbuzele groazei. "Un copil se afla pe bord, mașina era supraaglomerată!"

6060
5
Microbuzele groazei.

Articole de la același autor

După ce au observat că, indiferent de câte multe promisiuni s-ar face sau de câte amenzi s-ar da, lucrurile rămân neschimbate, constănțenii au luat inițiativa de a dedica o pagină specială poveștilor trăite de călători în transportul local.

Prin această pagină, se dorește ca problemele transportului comun să ajungă la urechile celor responsabili, astfel încât situația să fie rezolvată. Spre exemplu, un constănțean a fotografiat un microbuz GMS, care circula pe linia 304 umplut până la refuz.

"Ușa a fost închisă cu greu, din cauza supraaglomerării. Nu știu cum este posibil să îi transporte în halul acesta. Un copil se afla pe bordul microbuzului! Ce se poate întâmpla, chiar și la viteza mică, în caz de accident? Nimeni nu ia măsuri?", se întreabă, probabil retoric, constănțeanul care a surprins momentul.

Comentează știrea

Gheo
12 octombrie 2017
Dracu sa mai inteleaga

si cand se iau maduri, calatorii se coalizeaza impotriva organelor de control. Lipsa educatie!

costica
12 octombrie 2017
Cel mai important moment este acum!

Castigi online la domiciliu, usor si nou. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Panseluta
12 octombrie 2017
Nu e prost cine cere, ci acela care da

Nu sunt de vina soferii acestor microbuze, ci calatorii care accepta sa fie tratati ca niste vite duse la abator ... nimeni nu te pune sa urci intr-o masina supraaglomerata ... iti convine asa, iti este favorabila ruta, faci o economie? foarte bine, taci si inghite ... asta nu inseamna ca nu meritam un transport civilizat, fie el al primariei sau cel privat insa vorbind strict despre aceasta situatie, solutia este la calatori.

io
13 octombrie 2017
panseluta esti redus

Lege, iti spune ceva cuvantul asta ? Amice, fara lege traiam ca-n congo nu intelegi? Bunul simt s-a dus , e istorie nu mai exista ! Tot orasul vede ca aceste maxi-taxi sunt total in neregula de la prea multi calatori pana la faptul ca sunt necorespunzatoare tehnic 90% din ele.. Toata lumea de la varf mananca de pe urma lor... Calatori care stau ca sardinele, bombe pe roti, sugrumarea traficului, ratc falimentar.. Problema e mult mult mult mai complexa decat "nu e prost cine cere ci acela care da" , saracii oamenii aia se suie dau 1 leu si ajung unde au treaba , trec cu vedere neregulile, n-au timp de asa ceva cand banca le bate la usa si copii trebuie hraniti.

Gusita iani
13 octombrie 2017
😁

Problema este ca soferul nu vede oglinda dreapta ! Noroc ca sunt copilotii de 1 leu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5128 secunde