Metodă inedită pentru a trece ilegal frontiera! Doreau să ajungă în vestul Europei

244
Metodă inedită pentru a trece ilegal frontiera! Doreau să ajungă în vestul Europei - dddd-1582710089.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Curtici au depistat, ascunși sub banchetele unui vagon de tren, patru cetățeni indieni care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, anunță un comunicat al instituției, preluat de Digi 24.

În data de 26.02.2020, în jurul orei 02.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Curtici, județul Arad, au efectuat controlul asupra trenului internațional care circula pe relația București – Viena și pasagerilor acestuia. Astfel, sub banchetele vagonului cușetă, au fost descoperiți ascunși patru bărbați. Aceștia au fost duși la sediul sectorului, unde, în urma verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cei patru sunt cetățeni indieni, cu vârste între 23 si 41 ani.

La cercetări s-a mai stabilit că cele patru persoane au intrat în România în baza pașapoartelor personale, în care erau aplicate vize valabile, și au declarat că intenționau să treacă ilegal frontiera în Ungaria pentru a ajunge în vestul Europei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Februarie 2020
Stire din Eveniment : Infractori trimiși la Poarta Albă
Pagina a fost generata in 0.3744 secunde