Mesaje îndurerate după ce un tânăr s-a spânzurat într-o pădurice. "Aveai toată viața înainte…"

292
Mesaje îndurerate după ce un tânăr s-a spânzurat într-o pădurice.

Articole de la același autor

Descoperire șocantă făcută, ieri dimineață, în păduricea de la marginea orașului Năvodari, din apropierea combinatului chimic. 
Polițiștii locali din Năvodari au fost sesizați, în jurul orei 11.30, de faptul că un tânăr s-a spânzurat de unul dintre copaci. Ajunși la fața locului, polițiștii locali au sesizat și Poliția Națională, cât și cadrele medicale. Aceștia au ajuns în cel mai scurt timp, dar nu au mai putut decât să constate decesul. 


Ulterior, oamenii legii au reușit să-l identifice pe tânărul care a recurs la gestul extrem ca fiind Andrei Marian N., de 25 de ani, din comuna Lumina. Gestul său i-a luat prin surprindere pe apropiați, mulți dintre ei transmițând pe pagina de socializare a acestuia că nu înțeleg ce l-a împins la o decizie atât de drastică. 


"Dumnezeu să te ierte! Nu știu ce ai avut în cap să faci așa ceva. Nu știu de ce ai făcut asta. Aveai toată viața înainte și ai ales să pleci dintre noi. Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre. Dumnezeu să te ierte! Nu te vom uita niciodată", este unul dintre mesajele transmise tânărului. 


Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul. 
Pe de altă parte, faptul că tânărul era apăsat de gânduri se poate interpreta din postările sale de pe Facebook din ultima perioadă: "Și-am văzut cu ochii mei cum alcoolul schimbă omul/Cum azi pune o sămânță și dup-aia taie pomu" sau "Am învățat că o greșeală recunoscută/Este pe jumătate altă greșeală făcută" sunt două dintre ultimele sale mesaje. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0789 secunde