Mergeți la concertul Europa FM? Iată ce recomandă jandarmii

293
Mergeți la concertul Europa FM? Iată ce recomandă jandarmii - mergetilaconcert-1532531343.jpg

Articole de la același autor

Aproximativ 300 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Tomis" Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța și I.S.U. Constanța, vor asigura, începând din această seară, ordinea publică și siguranța persoanelor care vor participa la concertul de muzică Europa FM Live pe Plajă. Acesta se va desfășura pe plaja dintre stațiunile Venus și Saturn, pe parcursul a trei seri, în perioada 26 - 28 iulie, și sunt așteptați peste 20.000 turiști zilnic.


De asemenea, jandarmii și polițiștii vor fi prezenți și sâmbătă, 28 iulie, în stațiunea Mamaia, la The Colour Run, unde și-au anunțat participarea în jur de 3.000 de persoane. 


Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, jandarmii vor acționa în principal, pentru protecția participanților, asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfășurării spectacolului și pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de conviețuire socială.


Dispozitivele de ordine publică vor fi formate din echipe de patrulare pedestră și echipaje auto. "Recomandăm celor care participă la concert să nu vină cu obiecte și substanțe interzise de lege, bagaje voluminoase sau rucsacuri, să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură, să acorde o atenție deosebită bunurilor și obiectelor personale, cum ar fi genți, poșete, etc. și să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială", precizează reprezentanții Grupării Mobile "Tomis".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4173 secunde