Mercedes furat din Italia, descoperit pe străzile Constanței

340
Un autoturism marca Mercedes care figura ca fiind furat din Italia a fost descoperit de polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă pe străzile Constanței. Oamenii legii au constatat și faptul că polița de asigurare tip carte verde prezentată de conducătorul autoturis-mului este falsă. 


Descoperirea a avut loc miercuri, 28 noiembrie, în jurul orei 19, când polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au verificat în trafic un autoturism marca Mercedes condus de cetă-țeanul român S.R.A., în vârstă de 32 de ani, domiciliat în București.

În urma verificărilor, a rezultat faptul că autoturismul, înmatriculat în Italia, figura ca fiind furat din această țară din data de 3.06.2012.

Conducătorul auto a declarat că a împrumutat autoturismul de la un cetățean italian fără a cunoaște faptul că acesta este furat. Polițiștii de frontieră au constatat că polița de asigurare tip carte verde prezentată de conducătorul auto este falsă.

Autoturismul evaluat la aproximativ 2.000 de euro a fost ridicat în vederea indisponibilizării, iar persoana în cauză este cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la furt și uz de fals. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Jucării contrafăcute pentru copii
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : BMW furat, depistat în Vama Veche
Pagina a fost generata in 0.5066 secunde