Medicul șef și asistenta șefă de la ATI - Spitalul de Arși, audiați de polițiști

153
Medicul șef și asistenta șefă de la ATI - Spitalul de Arși, audiați de polițiști - sectiaarsispitaliasisemnalalarma-1468597584.jpg

Articole recomandate

Șeful Secției de Anestezie Terapie Intensivă de la Spitalul de Arși din București, Adrian Stănculea, și asistenta-șefă a aceleiași secții au fost audiați la Poliția Capitalei după ce au fost deschise două anchete privind activitatea unității medicale.

Medicul Adrian Stănculea nu a dorit să dea declarații presei la ieșirea de la audieri, susținând că tot ceea ce a spus până acum a fost interpretat în mass-media în sensul dorit de acestea.

Audierile vor continua în aceste dosare, urmând să vină la Poliție întreg personalul al secției de Terapie Intensivă al Spitalului de Arși.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și efectuează o anchetă cu privire la situația de la Spitalul de Arși din București.

"Sesizarea din oficiu și ancheta vizează posibila încălcare a art. 22 și art. 34 din Constituția României privind dreptul la viață și la integritate fizică și psihică și dreptul la ocrotirea sănătății", a precizat Avocatul Poporului.

O femeie a murit la Spitalul de Arși din București, după ce grupa de sânge i-a fost determinată incorect și i-a fost administrată altă grupă decât cea pe care o avea.

Un al doilea caz se referă la un bărbat internat în secția ATI a Spitalului de Arși, care a fost fotografiat având o rană invadată de viermi.

Medicul șef al Secției de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Arși, Adrian Stănculea, a ajuns vineri dimineață la Poliția Capitalei pentru a fi audiat în cele două anchete privind activitatea unității medicale. Și asistenta șefă a Secției de Anestezie Terapie Intensivă a spitalului a ajuns la audieri vineri dimineață.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6006 secunde