Medic constănțean, speriat într-o parcare de către un individ: "Am fost șocată, tremuram din toate încheieturile"

3579
Medic constănțean, speriat într-o parcare de către un individ:

Articole de la același autor



Medicul ginecolog constănțean Dana Mănac a tras o spaimă soră cu moartea, ieri după-amiază, în timp ce se afla în parcarea Mega Image din zona Casei de Cultură, când s-a trezit în mașină cu un bărbat pe care nu îl cunoștea.


"Mașinii mele nu i se blochează automat ușile și în timp ce încercăm să pun contactul, am văzut că un individ deschide ușa, cu telefonul în mână. I-am zis să iasă afară, nimic, a urcat pe locul din dreapta ținând în continuare telefonul în mână pe butonul de înregistrare video. L-am împins cum am putut, am început să țip, timp în care a pus mâna pe mine. Într-un final, a ieșit, eu eram șocată, tremuram din toate încheieturile. S-a dus la ceilalți doi prieteni ai lui, unul din ei strigând după mine «O să vedeți filmulețul pe TikTok!».


La toată această scenă participa, pasiv evident, un cetățean aproximativ de vârstă mea care mi-a spus «Copii, fac și ei glume». Dacă încă te uiți la postarea asta și consideri că este o glumă, îți propun să te gândești așa: dacă era iubita ta, mama ta, sora ta în poziția mea și telefonul era un cuțit de exemplu, oare mai vedeai totul ca o glumă? 


Refuz să cred că asta este lumea «normală» în care trăim, că pentru vizualizări, sperii un om total. Îmi doresc să mă simt în siguranță în orașul în care trăiesc, iar în acest moment nu mă simt, având în vedere că acest lucru s-a petrecut sâmbătă în amiaza mare", a declarat medicul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4214 secunde