Meci cu grad ridicat de risc, la Constanța! Zeci de jandarmi, prezenți la Sala Sporturilor

237
Meci cu grad ridicat de risc, la Constanța! Zeci de jandarmi, prezenți la Sala Sporturilor - meci-1524132275.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 19 aprilie, 50 de jandarmi constănțeni, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța, ISU Constanța și Poliției Locale Constanța vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la meciul de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanța și C.S. Dinamo București, (în cadrul Ligi Naționale Masculine – Liga Zimbrilor, Play-Off), eveniment sportiv ce va avea loc la Sala Sporturilor din municipiul Constanța, cu începere de la ora 19.00.

Accesul spectatorilor în Sala Sporturilor se va face începând cu ora 17.30, iar pentru a evita aglomerația în zona intrării în incinta arenei sportive, Jandarmeria Constanța recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii punctului de control-acces.

De asemenea solicităm, atât suporterilor, cât și celorlalți spectatori, să manifeste înțelegere față de măsurile ce vor fi asigurate cu acest prilej și să răspundă cu solicitudine indicațiilor forțelor de ordine, pentru ca această partidă să se desfășoare în condiții optime de siguranță.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, alături de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Asociația Județeană de Fotbal precum și cluburile sportive constănțene, promovează campania informativ-preventivă "ALEGE SĂ FII FAIR PLAY". Inițiatorii acestui demers și-au propus să promoveze valorile sportive și să prevină orice eveniment ce ar putea umbri spectacolul sportiv, prin lansarea unei invitații spre FAIR-PLAY, adresând totodată mulțumiri pentru modul civilizat în care spectatorii au ales să își încurajeze echipele favorite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5226 secunde