Mașini răsturnate în stațiunea Mamaia! Teribiliștii au ieșit la distracție, în toiul nopții!

291
Mașini răsturnate în stațiunea Mamaia! Teribiliștii au ieșit  la distracție, în toiul nopții! - accidentemamaia-1590321969.jpg

Articole de la același autor

Viteza și neatenția au dus la producerea mai multor evenimente rutiere, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în stațiunea Mamaia. Din fericire, au arătat polițiștii, doar unul dintre incidente s-a soldat cu rănirea unor persoane, restul având drept urmări doar producerea de pagube materiale.

În sfârșitul de săptămână care a trecut constănțenii au luat cu asalt stațiunea Mamaia. Indiferent de ora din zi sau din noapte, stațiunea a fost plină. "Putem spune că a fost 1 Mai în stațiune!", spunea un taximetrist aflat, în noaptea cu pricina, la datorie.

Odată cu creșterea numărului de persoane care ies din casă s-au înmulțit și evenimentele rutiere. Drept dovadă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în interval de câteva ore, trei mașini s-au răsturnat în stațiunea Mamaia, pe fond de viteză și neatenție în trafic! Martorii spun chiar că pasionații de "liniuțe" și-au făcut deja apariția și s-au întrecut pe bulevardul care străbate stațiunea.

Primul apel la numărul unic de urgență a fost dat în jurul orei 20.00 și anunța că într-un sens giratoriu din Mamaia Nord s-a răsturnat un autoturism. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit un tânăr de 21 de ani, care a condus pe B-dul Mamaia Nord, dinspre Constanța către Năvodari, iar ajungând în sensul giratoriu, din cauza neatenției a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat pe contrasens, unde s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului, două tinere de 18 ani au fost rănite.

După aproximativ două ore, când oamenii legii nici nu terminaseră bine cercetarea la fața locului în cazul primului accident, un alt apel la 112 anunța un alt incident, în dreptul hotelului "Turist". Și de această dată, era vorba tot despre o mașină răsturnată, care lovise însă și un panou de publicitate stradală. În mașină erau mai multe persoane, dar niciuna nu a fost rănită, evenimentul fiind consemnat de polițiștii rutieri drept tamponare.

La fel stau lucrurile și în ceea ce privește un al treilea eveniment rutier, care a avut loc în dreptul Aqua Magic, după miezul nopții. În împrejurarea respectivă, un autoturism s-a răsturnat în sensul giratoriu, iar pasagerii și șoferul au reușit să iasă în siguranță din interiorul vehiculului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7709 secunde