Mașină răsturnată într-un pârâu! O fata de 7 ani a murit. Mama și fratele ei sunt în stare gravă

148
Mașină răsturnată într-un pârâu! O fata de 7 ani a murit. Mama și fratele ei sunt în stare gravă - whatsappvideo20190315at082837mp4-1552640004.jpg

Articole recomandate

O mașină s-a răsturnat, vineri dimineață, la ieșirea din Rupea spre Sighișoara, pe DN 13, în județul Brașov. În urma accidentului, o fetiță de aproximativ 7 ani a decedat, ea fiind descoperită de pompierii brașoveni după ce au ridicat autoturismul răsturnat în apă. Inițial, echipajele ISU sosite la fața locului au descarcerat două persoane, o femeie și copilul ei de aproximativ 2 ani, aceștia, găsiți în stare gravă, fiind intubați, în sprijinul lor fiind solicitat un elicopter SMURD.


Potrivit ISU Brașov, o mașină care circula pe DN 13 s-a răsturnat, vineri dimineață, într-un părâu la ieșirea din Rupea spre Sighișoara. Conform IPJ Brașov, în autoturismul înmatriculat în Ungaria se aflau patru persoane, între care și doi copii. Din primele cercetări, șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un parapet de pe marginea părții carosabile din dreapta sensului său de mers, după care s-a răsturnat în șanțul din stânga.

Potrivit ISU Brașov, până la sosirea pompierilor, un echipaj al Jandarmeriei Brașov, care era în drum spre o altă misiune, i-a acordat ajutor celei de-a patra persoane aflată în autoturismul răsturnat în pârâu, un bărbat, menținându-i capul la suprafața apei să nu se înece și scoțându-l, ulterior, din mașină.

Inițial, echipajele ISU sosite la fața locului au descarcerat două persoane, o femeie și copilul ei de aproximativ 2 ani, aceștia, găsiți în stare gravă, fiind intubați, în sprijinul lor fiind solicitat un elicopter SMURD.

Ulterior, după ce au ridicat mașina răsturnată într-un pârâu, pompierii au descoperit sub aceasta și o fetiță, de circa 7 ani, pentru care echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.933 secunde