Mașină răsturnată în câmp: o familie cu doi copii, din Iași, rănită!

192
Mașină răsturnată în câmp: o familie cu doi copii, din Iași, rănită! - accidentharsova22-1570219094.jpg

Articole de la același autor

O familie din Iași, cu doi copii, a ajuns în spital, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în câmp, în apropiere de localitatea constănțeană Hârșova. Incidentul rutier a avut loc în noaptea de joi spre vineri, 3 spre 4 octombrie, în jurul orei 22,30, și a fost urmare a neadaptării vitezei la condițiile de drum, adică la carosabilul umed. 


Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 47 de ani conducea pe DN 2A, dinspre Hârșova către Constanța, iar ajungând în dreptul km 140, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în câmp. Din primele cercetării, polițiștii rutieriști arată că șoferul nu a redus viteza, pentru a se adapta la carosabilul umed. 


În urma incidentului au fost răniți toți cei patru ocupanți ai mașinii, respectiv șoferul, care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, pasagera din dreapta, o femeie de 32 de ani, care a suferit un traumatism cranio cerebral, dar și doi copii, aflați pe bancheta din spate: unul de zece ani, suspect de abdomen acut, și unul de patru ani, care are un traumatism cranio cerebral. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6544 secunde