Mașină parcată între blocuri, lovită de PROIECTIL. A intrat prin parbiz și s-a înfipt în bordul autoturismului

912
Mașină parcată între blocuri, lovită de PROIECTIL. A intrat prin parbiz și s-a înfipt în bordul autoturismului - proiectil40208800-1525849757.jpg

Articole recomandate

Este anchetă la Craiova, după ce un obiect ce pare a fi un proiectil de iluminare folosit de Armată a căzut într-un cartier din Craiova. Proiectilul a căzut peste o mașină, i-a spart parbrizul și s-a înfipt în bord. În apropiere erau și oameni, dar nimeni nu a fost rănit.

Proiectilul lung de aproximativ 30 de centimetri a străpuns parbrizul mașinii și s-a înfipt în bordul unei mașini parcare între blocuri în cartierul Craiovița Nouă.

"Eram acolo, la centrală și dintr-odată vedeam ca o flacără, am crezut că e un lampion, s-a stins, noi ne-am bucurat că ce e aia, ce e aia? Și peste 2-3 minute auzim aici bubuind", a relatat un martor.

Obiectul căzut pe mașină a fost preluat de polițiștii de la Arme și muniții, chemați de pompieri. Potrivit ISU, a fost vorba despre un proiectil de avertizare, folosit la exercițiile de tragerile pe care Armata le făcea în apropiere.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului. Autoritățile continuă cercetările, dar proprietarul mașinii a rămas cu paguba, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3216 secunde