Mașină cu mai mulți pasageri, lovită de tren, la Constanța

266
Mașină cu mai mulți pasageri, lovită de tren, la Constanța - accidenttren-1456064648.jpg

Articole de la același autor

Trei persoane din Constanța și-au văzut moartea cu ochii după ce, sâmbătă seară, puțin după ora 19.00, au fost implicate într-un accident de tren, între localitățile Nicolae Bălcescu și Târgușor.

Conform Serviciului Poliției Rutiere Constanța, accidentul s-a produs la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată, pe DJ 222, unde un autoturism a fost lovit de locomotiva trenului personal care mergea pe ruta Tulcea - Medgidia, în contextul în care șoferul nu a respectat indicatorul rutier "Oprire".

Concret, potrivit polițiștilor rutieri, un bărbat de 29 ani a condus un autoturism, dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către localitatea Târgușor și, ajungând la trecerea la nivel cu calea ferată Punct Ursul (km.28+300 cale ferată), prevăzută doar cu indicatoare, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire și a fost acroșat de un automotor, condus de un bărbat, de 51 ani.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat, de 58 ani, și a unei femei, de 50 ani, ambii pasageri în autoturism.

Medicii de la Ambulanță spun că le-ziunile lor nu sunt grave, toți fiind în afara oricărui pericol. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0375 secunde