Video UPDATE. VIDEO / MAȘINĂ CĂZUTĂ ÎN CANAL. Un bărbat A DECEDAT

326
UPDATE. VIDEO / MAȘINĂ CĂZUTĂ ÎN CANAL. Un bărbat A DECEDAT - photo20200706143856-1594035839.jpg

Articole de la același autor

Pompierii și polițiștii constănțeni au fost sesizați, în această dimineață, în jurul orei 11.00, că între localitățile Amzacea și Pecineaga din județul Constanța a avut loc un accident rutier. Din primele informații, în urma accidentului, un autoturism a căzut în canal. Nicio persoană nu se afla în mașină. 


UPDATE: La accident au intervenit pompierii Secției Mangalia cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, elicopterul SMURD și o ambulanta SAJ. La fata locului au fost găsite doua victime neîncarcerate. S-a acționat pentru acordarea primului ajutor medical, din păcate pentru un bărbat de aproximativ 33 de ani medicii au fost nevoiți sa declare decesul. Un alt bărbat a fost preluat de elicopter și transportat la spital cu multiple traumatisme.


UPDATE: Astăzi, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în extravilanul localității Amzacea, în canalul de irigații , se află un autoturism răsturnat. 


În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că primul bărbat ar fi condus autoturismul pe drumul de exploatare agricolă, pe marginea unui canal de irigații, iar în zona unei ferme a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în canalul de irigații. 


Conducătorul auto a fost transportat la spital, iar pasagerul a decedat.


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7101 secunde