Mario Iorgulescu, fiul președintelui LFP, în stare foarte gravă, după ce a fost rănit într-un accident rutier

974
Mario Iorgulescu, fiul președintelui LFP, în stare foarte gravă, după ce a fost rănit într-un accident rutier - marioiorgulescu16902200-1567928983.jpg

Articole recomandate

Un accident rutier grav a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Șoseaua Chitilei, în București. Două mașini s-au ciocnit, iar la volanul unei dintre ele se afla Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LFP). Mario Iorgulescu a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală, fiind în stare foarte gravă. Celălalt șofer a murit. 


Accidentul s-a produs în nopatea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.00. Mario Iorgulescu se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin DBS pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 24 ani, scrie romaniatv.net

"În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea auto, după manevre de resuscitare și rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier", se arată într-o informare a Poliției.

Fiul lui Gino Iorgulescu a fost rănit grav. Potrivit Cancan.ro, Mario Iorgulescu a fost intubat și se află în stare critică.

Mario Iorgulescu a fost școlit la Geneva, în Elveția. A devenit cunoscut în presa mondenă datorită relațiilor sale amoroase cu diferite domnișoare din lumea bună a capitalei. S-a iubit o perioadă cu fotomodelul Bianca Tabăn, apoi s-a zvonit că ar fi avut o relație cu fosta asistenta TV Daniela Crudu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Eveniment : Explozie puternică după o acumulare de gaze
Pagina a fost generata in 0.8843 secunde