Marfă de jumătate de milion de lei confiscată de Garda de Coastă. Un chinez, anchetat în dosar!

323
Marfă de jumătate de milion de lei confiscată de Garda de Coastă. Un chinez, anchetat în dosar! - incaltamintesursagardadecoasta-1584533140.jpg

Articole de la același autor

Un cetățean chinez, stabilit în București, este anchetat de Garda de Coastă, iar bunurile destinate firmei pe care o administrează au fost ridicate în vederea confiscării. 


În luna februarie, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunțit al unui container sosit din China, alături de lucrătorii vamali din cadrul Biroul Vamal Constanța Sud. Containerul era destinat unei firme din București, administrată de un cetățean chinez de 53 de ani. În urma controlului, au fost descoperite 1040 perechi încălțăminte susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii de frontieră au extins cercetările și, în urma confirmării din partea titularului de marcă a faptului că bunurile aduc atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute. Drept pentru care, luni, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile estimate pe aproximativ 500.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4404 secunde