Marfă contrafăcută, reținută în portul Constanța Sud

149
Marfă contrafăcută, reținută în portul Constanța Sud - jucariicontrafacute1322052709137-1378983640.jpg

Articole de la același autor

Polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și vameșii de la Biroul Vamal Constanța Sud au confiscat marfă contrafăcută, estimată la aproape 2,5 milioane de lei.


Oamenii legii au controlat, la rampa din cadrul portului Constanța Sud Agigea, două containere sosite din China, pe adresa a două firme, din Constanța și București. În primul container au fost găsite peste 4.000 de produse cosmetice (parfumuri, truse de fard, pensule pentru machiaj), susceptibile a fi contrafăcute. Potrivit anchetatorilor, dacă bunurile ar fi fost comercializate la valoarea celor autentice, prejudiciul se ridica la peste un milion de lei. 


În al doilea container au fost găsite 11.700 perechi de încălțăminte, 9.000 de pulovere pentru femei - o parte din marfă susceptibilă a fi contrafăcută, o parte nedeclarată. Valoarea bunurilor a fost estimată la aproape 1,5 milioane de lei. Polițiștii de frontieră le-au întocmit administratorilor societății comerciale în cauză dosare penale, iar marfa a fost reținută pentru expertizare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6078 secunde