MApN, în vizită la NATO

143
1
MApN, în vizită la NATO - mapn-1457099313.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, și șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, au efectuat vineri, 4 martie, vizite de documentare și informare la Unitatea de Integrare a Forțelor NATO și la Comandamentul multinațional de divizie de Sud-Est, ambele din București. Ministrul Motoc a discutat cu militarii români și aliați, s-a informat despre problemele curente și le-a cerut militarilor să continue într-un ritm susținut procesul de operaționalizare al structurilor din care fac parte. 


"Constituirea celor două structuri multinaționale ale NATO de comandă-control și creșterea semnificativă a numărului de exerciții găzduite și organizate de România sunt exemple concrete ale capacității Armatei României de a se adapta noilor provocări de securitate din regiune", a declarat Mihnea Motoc, ministrul Apărării Naționale. 


Demnitarul român a mai afirmat că operaționalizarea completă a celor două comandamente NATO reprezintă un obiectiv major al MApN. și i-a asigurat pe militari de tot sprijinul necesar. Înființarea acestor structuri de comandă pe teritoriul României se înscrie în măsurile luate de NATO ca răspuns la modificarea situației de securitate din regiune și are ca scop îmbunătățirea capacității Alianței de a răspunde concret și decisiv oricărei acțiuni ostile îndreptată împotriva unui stat membru.


Comentează știrea

wHbQNgjVQ
7 decembrie 2016
hOAbXRJBIdMzFbtPu

r64dZb juspsnmrlpcx, [url=http://zpinmqfyxdml.com/]zpinmqfyxdml[/url], [link=http://dyvlvjkdicao.com/]dyvlvjkdicao[/link], http://qcxavdslnlwv.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.433 secunde