MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTII CONSTĂNȚENI

186
MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTII CONSTĂNȚENI - politiaconstantainnoitpaste14290-1531902202.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Eforie au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt și constituirea unui grup infracțional organizat, fapte comise în Luxemburg.

La data de 17 iulie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Investigații Criminale al Poliției orașului Eforie au identificat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Eforie Nord, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile luxemburgheze.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internațională pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și constituirea unui grup infracțional organizat, fapte comise în Luxemburg.

Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost inițial prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând să fie prezentat la data de 18 iulie a.c., Curții de Apel Constanța în vederea confirmării mandatului internațional de arestare și predarea acestuia către autoritățile din Luxemburg.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.012 secunde