MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTII CONSTĂNȚENI

348
MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTII CONSTĂNȚENI - 280626-1529329010.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, proxenetism și agresiune sexuală, fapte comise în Marea Britanie.


La data de 18 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Constanța, județul Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile engleze.


Cel în cauză a fost dat în urmărire internațională pentru comiterea infracțiunilor de trafic de persoane, proxenetism și agresiune sexuală, fapte comise în Marea Britanie.


Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.


Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care a emis ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4708 secunde