Mandat de arestare european pe numele olandezului bănuit de uciderea fetiței de 11 ani

355
Mandat de arestare european pe numele olandezului bănuit de uciderea fetiței de 11 ani - olandezulsupect56136700-1569229759.jpg

Articole recomandate

Anchetatorii din România vor emite actele necesare pentru solicitarea unui mandat de arestare european pe numele olandezului ănuit de comiterea crimei de la Gura Șuții. Surse judiciare au dezvăluit că suspectul se află în acest moment în Olanda și că urmează ca anchetatorii români să ceară un mandat european de arestare pe numele său, informează Realitatea de Dambovița.


Potrivit unor surse, cetățeanul olandez bănuit că a omorât copila este suspectat de pedofilie în țara de origine.

În aceste momente, legiștii fac autopsia trupului fetiței de 11 ani ucise în timp ce se întorcea de la școală. Anchetatorii încearcă să confirme existența ADN-ului copilei în mașina închiriată de cetățeanul olandez.

Olandezul suspect în cazul uciderii elevei de 11 ani din Gura Șuții a fost surprins cu o mașină de teren plimbându-se prin localitate. Victima sa afla pe bancheta din față a mașinii, transmite Realitatea de Dambovita.

Dovezile acestea îl incriminează pe cetățeanul olandez, despre care autoritățile române au toate informațiile. Surse judiciare au dezvăluit că suspectul se află în acest moment în Olanda și că urmează ca anchetatorii români să ceară un mandat european de arestare pe numele său.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3887 secunde