Manager de spital accidentat GRAV, în timp ce era, teoretic, de gardă

1944
1
Manager de spital accidentat GRAV, în timp ce era, teoretic, de gardă - panzaruacc566220100-1508484052.jpg

Articole recomandate

Șef de spital, implicat într-un accident grav în noaptea în care ar fi fost de gardă. Costică Pânzaru, managerul Spitalului din Pașcani, s-a răsturnat cu mașina și a fost internat chiar în unitate sanitară pe care o conduce, după ce a lovit cu mașina un mistreț.


Accidentul rutier a avut loc în timp ce medicul era teoretic în gardă la spital. Medicul ar fi făcut în ultimii ani câte 150 - 170 de gărzi.

Accidentul rutier s-a petrecut la intrare în Costești. Costică Pânzaru a încercat să evite impactul cu o turmă de mistreți, dar nu a reușit.

Mașina în care se afla a lovit un mistreț de 200 kg, după care a intrat pe contrasens, s-a izbit de un mal de pământ și s-a răsturnat de două ori pe câmp. Autoturismul este avariat în proporție de 70 %.

Costică Pânzaru a fost operat de urgență chiar de către colegii săi de la Spitalul Municipal, potrivit newspascani.com. Inițial, acesta a fost transportat la Spitalul din Târgu Frumos, iar medicii de acolo au decis să-l transfere la Iași, însă managerul a cerut să fie direcționat la spitalul pe care îl conduce.


Comentează știrea

costy
20 octombrie 2017
operator pc

-oferte-operatorOnline!Proiect nou.Esti salariat si nu-ti ajung banii?Esti somer si cauti un loc de munca?Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit?Atunci nu ai nimic de pierdut,realizeaza-ti visul.Noi iti oferim curs gratuit si complet de instruire,lucrand acasa.Nuiti trebuie decat un Calculator,internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani. Trimite un e-mail cu textul"info"la pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4139 secunde