Mămicile constănțene, în ALERTĂ. "Le propune fetițelor bani pentru a-și arăta părțile intime!"

3258
Mămicile constănțene, în ALERTĂ.

Articole recomandate

Este alertă printre mămicile din Constanța, după ce mai multe dintre acestea s-au plâns de existența unui bărbat care le abordează pe fetițe pe stradă. Din spusele femeilor, individul le propune sume de bani pentru a-și arăta părțile intime:

"În zona Casei de Cultură, în parc, acest individ abordează fete minore, cu pretenția de a-i arăta zone intime sau de a-l săruta, în schimbul unor sume de bani! Mare atenție! Individul vorbește în română pocit și engleză, pretinzând că este din Germania! A fost văzut îmbrăcat în aceleași haine de o lună, cu un rucsac albastru în spate. Astăzi, mai multe fete s-au luat de el fiind agresate verbal în această perioadă, iar el evitând discuția a fugit!!! Aveți grijă !!!", este mesajul postat pe un grup de Facebook.

În replică, mai multe femei au confirmat cele spuse de mămica îngrijorată:

"Același lucru a făcut în seara aceasta cu o doamnă pe bancă. L-am luat la rost!"

"Au mai venit două fete de origine romă care s-au plâns de același lucru, chiar au zis că au fost agresate fizic în stația autobuzului 44, cred că individul locuiește în zonă!"

"Foarte bine ca i-ați făcut poze. Cred că a mai fost o postare pe acest subiect acum puțin timp. În același loc. Cel mai probabil e aceeași persoană."

Cazul, în atenția Poliției

După ce plângerile la adresa bărbatului au curs pe bandă rulantă, una dintre mămici a făcut sesizare către oamenii legii, care i-au oferit și un răspuns:

"Eu am trimis pozele la nr. de WhatsApp al Poliției și am fost sunată acum 5 minute. Mi s-a spus în felul următor, că sunt două puncte de pază în parc la care ar trebui să mergem dacă individul mai activează, sau putem suna direct dacă ne mai abordează, cu poze și toate cele ca ei să se poată deplasa direct și să înregistreze plângerea. Cu promisiunea că o să treacă pe-acolo. Eu le-am sugerat să vină pe timpul zilei, pentru că seara puțin probabil să identifice individul. Oricum, fără probe stufoase probabil că îi ard doar o amendă...", este postarea femeii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Septembrie 2018
Stire din Social : Șefi noi la Poliția Constanța
Pagina a fost generata in 0.3545 secunde