Mamă și fiică, găsite moarte într-o casă. Nimeni nu mai știa nimic de ele de doi ani

566
Mamă și fiică, găsite moarte într-o casă. Nimeni nu mai știa nimic de ele de doi ani - fondcriminalist11422899637150874-1516205744.jpg

Articole recomandate

Este anchetă la Brașov după ce într-o casă din Centrul Vechi au fost descoperite, miercuri, două cadavre în stare avansată de descompunere, existând informații că sunt mamă și fiică, despre care vecinii nu mai știau nimic de doi ani.


Descoperirea cadavrelor aflate într-o stare avansată de descompunere a fost făcută de vecini, care au sunat la 112. Imediat, la fața locului au venit anchetatorii care au făcut cercetarea la fața locului și încearcă să afle cum au murit cele două femei, despre care se crede că ar fi mamă și fiică.


"În urma sesizării a fost efectuată cercetarea la fața locului, constatându-se că în imobil se aflau două cadavre umane în stare avansată de degradare. Se fac cercetari sub supravegherea unităților de parchet competente, pentru identificarea cadavrelor și stabilirea împrejurărilor în care cele două persoane au decedat, precum și pentru stabilirea cauzei morții, cu sprijinul Serviciului Județean de Medicină Legală Brașov", a declarat Mihaela Hermenen, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.


Potrivit anchetatorilor, vecinii au declarat că ultima dată când le-au văzut pe cele două femei a fost în urmă cu doi ani.


"Din investigațiile efectuate și din declarațiile vecinilor a rezultat că ultimele persoane observate în imobil au fost o femeie și fiica acesteia, în perioada 2015-2016", a mai spus Mihaela Hemeneanu, citată de romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5645 secunde